Käytössämme on Aeoonin valmistamat maailman parhaat DTG-laitteet, ainoana Pohjoismaissa

Käyttämämme tekniikka mahdollistaa kaikenlaisten kuvien painamisen tekstiileihin ilman värirajoituksia ja ilman minimimääriä.
Mikä on DTG?

DTG on lyhenne sanoista direct to garment, eli suomeksi “suoraan tekstiiliin.” Nimensä mukaisesti DTG-painatus toimii siten, että jokainen kuva painetaan digitaaliteknogialla suoraan tekstiilin pintaan.

Näin ollen pystymme painamaan kaikenlaiset kuvat ilman värirajoituksia, mutta tekstiilissä säilyy kuitenkin miellyttävä pinta ilman muovimaista kalvoa.

Käyttämällämme DTG-teknologialla saamme painettua valokuvat ja muut kuvat tekstiileihin siten, että värit ovat kirkkaat ja kangas on silti miellyttävän tuntuinen
DTG-painatuksen edut
  • Ei rajoituksia värien määrän suhteen.
  • Mahdollistaa valokuvien painamisen tekstiiliin.
  • Pienetkin sarjat mahdollisia edullisin kustannuksin.
  • Nopea tuotanto.
Autamme mielellään!

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, me vastaamme mielellään. Lähetä meille sähköpostia tai soita, saat vastauksen pikaisesti.

Voit myös tehdä kätevästi tarjouspyynnön lomakkeella, jonka löydät ​täältä​.

Jos haluat tutustua tarkemmin eri tekstiileihin tai nähdä näytteitä painatuksista, olet tervetullut tiloihimme Konalassa Helsingissä. Ole kuitenkin ensin yhteydessä, jotta joku henkilökunnastamme on varmasti vapaa palvelemaan sinua.

We'd be happy to serve you also in English.

Yhteystiedot
Puhelin
050 514 2656
Osoite
Hankasuontie 9 B
00390 Helsinki