Hinta

Tuotteiden hinta muodostuu seuraavista asioista:
  • Paidan malli. Eri valmistajien eri tuotteet vaihtelevat hinnoissa jonkun verran ja kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet ovat hintavampia kuin tavalliset tuotteet.
  • Paidan väri. Pääsääntöisesti valkoiselle paidalle painaminen on edullisempaa kuin värilliselle paidalle. Tämä johtuu siitä, että värilliselle paidalle varsinaisen värin alle painetaan aina pohjavalkoinen ja tämä lisää kustannuksia.
  • Painatus. Painatuksen koko on suoraan verrannollinen hintaan. Mitä isompi painatus, sitä enemmän kuluu mustetta ja sitä suuremmaksi nousee hinta. Sen sijaan värien määrällä ei ole vaikutusta hintaan. Käytämme digitaalista painotekniikkaa, joka mahdollistaa sen, että värien määrä ei vaikuta painatuksen hintaan.
  • Määrä. Mitä suurempi määrä, sitä edullisempi on kustannus per tuote. Tämä johtuu siitä, että kun yhtä ja samaa kuvaa painetaan paljon, niin tuotannossa päästään suureen nopeuteen ja pienempiin kustannuksiin. Helsinki Design Printersillä ei ole minimimääriä, eli me teemme mielellään pienetkin erät tuotteita.
Esimerkki tilauksen hinnasta:

Pure Waste t-paita
Musta
100 kpl
Painatuksen koko 25 x 25 cm

Paita + painatus: 13,59 € / paita
Toimituskulut: 10,90 € (meiltä voi myös noutaa tilaukset, jolloin tätä kulua ei veloiteta)
Kaikki hinnat alv. 0 %.

Kaikkien tuotteiden hinnat löydät Tuotteet-sivulta ja kun lähetät tarjouspyynnön niin annamme tarkan sitovan hinnan työllesi.

Autamme mielellään!

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, me vastaamme mielellään. Lähetä meille sähköpostia tai soita, saat vastauksen pikaisesti.

Voit myös tehdä kätevästi tarjouspyynnön lomakkeella, jonka löydät ​täältä​.

Jos haluat tutustua tarkemmin eri tekstiileihin tai nähdä näytteitä painatuksista, olet tervetullut tiloihimme Konalassa Helsingissä. Ole kuitenkin ensin yhteydessä, jotta joku henkilökunnastamme on varmasti vapaa palvelemaan sinua.

We'd be happy to serve you also in English.

Yhteystiedot
Puhelin
050 514 2656
Osoite
Hankasuontie 9 B
00390 Helsinki